Tiger King is nu een cryptomunt

BESTAND – In deze bestandsfoto van 28 augustus 2013 beantwoordt Joseph Maldonado-Passage, ook bekend als Joe Exotic, een vraag tijdens een interview in de dierentuin die hij runt in Wynnewood, Okla. ”-documentaire, is gesloten nadat de federale autoriteiten het hadden onderzocht op vermeende mishandeling van dieren en de vergunning hadden opgeschort. Het Greater Wynnewood Exotic Animal Park is voor het publiek gesloten nadat het Amerikaanse ministerie van landbouw op maandag 17 augustus 2020 de exposantenvergunning voor de huidige eigenaar Jeff Lowe voor 21 dagen heeft opgeschort. welke cryptomunt kopen tips

is online mogelijk?

 

 

OKLAHOMA CITY (KFOR) – De popcultuurgolf van Tiger King is nu gecrasht op cryptocurrency.

 

Tiger-King Crypto Coins zijn nu beschikbaar voor aankoop, volgens de website van Joe Exotic, wiens echte naam Joseph Maldonado-Passage is. Het geld dat met de munten wordt opgehaald, gaat naar een defensiefonds dat is opgericht voor Maldonado-Passage, de zelfverklaarde Tiger King.

 

Cryptocurrency is digitaal geld dat wordt beveiligd door coderingstechnologie.

 

“Geen tijgers meer in Tiger King Park”, federale politie neemt 68 grote katten in beslag, jaguar

Maldonado-Passage zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit voor twee tellingen van het inhuren van iemand om Carole Baskin, een grote kattenadvocaat en zijn oude rivaal, te vermoorden, evenals voor 17 federale schendingen van wilde dieren, waaronder het doden van tijgers die hij in zijn Greater Wynnewood Exotisch Dierenpark. Crypto staking kun je online regelen.

 

Het verhaal van Maldonado-Passage en zijn vete met Baskin werd verteld in de Netflix-docuserie “Tiger King: Murder, Mayhem and Madness”, die een enorme hit werd voor de streamingdienst.