Topmakelaars noemen 3 ASX-aandelen om volgende week te verkopen

ASX-aandelen om te vermijden

Wederom raakte vorige week een groot aantal makelaarsbrieven de draad. Sommige van deze notes waren positief en andere waren bearish.

 

Drie verkoopbeoordelingen die mijn aandacht trokken, worden hieronder samengevat. Dit is waarom topmakelaars denken dat beleggers deze aandelen volgende week zouden moeten verkopen:

 

ASX Ltd (ASX: ASX)

Volgens een bericht van Credit Suisse hebben de analisten hun ondermaatse rating en het koersdoel van $ 73,00 op deze beursoperator behouden. Dit volgt op de publicatie van de handelsgegevens voor de maand november. Hoewel ASX in de loop van de maand grotendeels in lijn met de verwachtingen presteerde, blijft de makelaar geloven dat zijn aandelen op het huidige niveau duur zijn. Vooral gezien het feit dat het verwacht dat de omzetgroei moeilijk te realiseren zal zijn in FY 2021. De ASX-aandelenkoers eindigde de week op $ 74,89. https://aandelenkopen.nl/heeft de juiste informatie.

 

 

Fortescue Metals Group Limited (ASX: FMG)

Analisten bij Morgan Stanley hebben hun onderwogen rating behouden, maar hebben het koersdoel voor de aandelen van deze ijzerertsproducent verhoogd naar $ 17,45. Hoewel de makelaar zijn winstverwachtingen voor Fortescue de komende jaren heeft bijgesteld om de hoger dan verwachte ijzerertsprijzen weer te geven, is dat niet genoeg voor een wijziging van de rating. De broker lijkt op het huidige niveau niet genoeg waarde in zijn aandelen te zien en houdt vast aan zijn bearish standpunt. De aandelenkoers van Fortescue veranderde vrijdag van eigenaar voor $ 22,95. apple aandelen kopen zijn vereist.

 

Northern Star Resources Ltd (ASX: NST)

Een andere notitie van Morgan Stanley onthult dat zijn analisten de aandelen van deze goudzoeker hebben gedegradeerd tot een onderwogen rating en het koersdoel hebben verlaagd tot $ 11,70. De makelaar verwacht niet dat de goudprijs veel zal doen in 2021 en voorspelt dat deze op of rond het huidige niveau zal blijven. Morgan Stanley is ook van mening dat potentiële exploratiesuccessen en verbeteringen bij zijn Pogo-operatie al in zijn aandelenkoers zijn verwerkt. De koers van het aandeel Northern Star eindigde de week op $ 12,39.

 

Waar nu $ 1.000 te investeren

Als beleggingsexpert Scott Phillips een aandelentip heeft, kan het lonen om te luisteren. Tenslotte heeft de vlaggenschip Motley Fool Share Advisor-nieuwsbrief die hij al meer dan acht jaar beheert, duizenden betalende leden voorzien van een verdubbelde, verdrievoudigde of zelfs meer aandelenselectie.

 

Scott heeft zojuist onthuld wat volgens hem de vijf beste ASX-aandelen zijn die beleggers nu kunnen kopen. Deze aandelen worden verhandeld tegen spotgoedkope prijzen en Scott denkt dat ze op dit moment geweldige aankopen zijn.